Комплект за ароматерапия Душевен мир - exclusive edition

  • Кат. номер: 035251102
Цена: 49,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Съдържание: свещ - 170гр. с 2 фитила, арома лампа, ароматно масло, Ароматни пръчки - 3бр., Ладийка, Чаени свещи комплект 18бр., дифузер с дървени пръчици 45мл, специално изготвен наръчник за ароматерапия от екипа на nameripodari.

 

Ароматни пръчки

Начин на употреба:

Запалете и с леко махване загасете пламъка. Оставете пръчицата да тлее за 5-10 мин. За да загасите потопете тлеещия връх в капка вода. Около 0,5-1,0 см са достатъчни за ароматизирането на средно голямо помещение. За прогонването на комари в помещение пръчицата се оставя да тлее за 10 мин. Материал: бамбук, ароматна есенция С помощта на тези ароматни пръчици можете да промените атмосферата на работното си място, у дома или да създадете романтична обстановка. Подходящи са и за неутрализиране на неприятни миризми или цигарен дим, за пречистване на атмосферата.

Парфюмен дифузер с дървени пръчици

Съдържа стъклено шише, дървени пръчици и парфюм. Натопете пръчиците в шишенцето с течност. При първа употреба обръщайте пръчиците , за да поемат ароматизираната течност и от двата края.След като пръчиците се напоят те дискретно ароматизират помещението. Създават уютна атмосфера във вашият дом.

Ароматно масло

Начин на употреба:

Керамична арома лампа - Налейте вода в купата на керамичния ароматизатор и добавете от 3 до 20 капки ароматно масло.

Ултразвукови овлажнители за въздуха - Добавете от 5 до 20 капки етерично масло към съда с вода в овлажнителя.

Ултразвуков дифузер/овлажнител за въздух - Добавете ароматно масло, както е препоръчано от производителя.

Водни прахосмукачки - Нанесете според препоръките на производителя.

Гардероби и чекмеджета - Поръсете върху носна кърпичк или парче хартиена кърпа и го поставете в гардероб или чекмедже. Изчакайте ароматът да изпълни вътрешността му.

Сухо цвете - Създайте цветна смес от любимата си композиция. Такава композиция е чудесна идея за затопляне на интериора на вашата баня.Добавете няколко капки към сухи цветя и се отпуснете.

Автомобилни стелки - Капнете няколко капки от ароматното масло върху килима или под предните седалки.

Сауна - Добавете 20-30 капки ароматно масло към кофа с вода.

 

Внимание: Да се избягва контакт с очи и кожа. Не се поглъща и се съхранява далеч от деца.

Ароматна свещ 170г. с 2 фитила

Ароматна свещ 170г. с 2 фитила за по-пълно изгаряне на восъка и по-плътен аромат. Изработени с висококачествени етерични масла и восък. Благодарение на това свещите ухаят от първото запалване до последния пламък. Унищожават миризмата на цигарен дим и оставят благоуханен аромат. Имат терапевтичен ефект върху ума и тялото.