Комплект Родопско Утро - чаша Преспапие термо

  • Кат. номер: 0351206262К
Цена: 36,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Подсили имунитета си и се защити от предстоящите студове със специален сет за чай. Пренеси аромата на Родопите в дома си с подбраните чайове и мед. Комплектът съдържа:

1.Керамична термо чаша с обем 400мл.,PVC винтова капачка с огледало, която плътно затваря чашата. Лесно и удобно можете да пренасяте течности в чашата и да запазите дълго време температурата им.

2.Ароматна свещ 80гр.

3.Бурканче домашен био мед 106гр.

4.Селекция от 3 вида ръчно набран чай от Родопите.

Крафт подаръчна кутия. Панделка. Подноса не е включен в комплекта.

Тайната на този вълшебен сет се крие в съставките:

Мурсалски чай - Чудодейният мурсалски чай е познат с дългата си история като естествено средство за подпомагане на имунната система. Този чай не само поддържа здравето на гърлото и белодробните проблеми, но също така има антиоксидантни и антисептични свойства. Той облекчава бъбречни заболявания, помага на черния дроб да се справи с токсините и допринася за намаляване на кръвното налягане. Най-важното, той тонизира тялото, придавайки енергия и усещане за благополучие.

Липа - Липата е известна със своите успокояващи и антисептични свойства. Тя помага при простуди и грип, като облекчава симптомите и спомага за бързото възстановяване.

Мащерка - Мащерката подпомага дихателната система и подсилва имунитета. Тя има антисептично и противовъзпалително действие, което я прави идеална за справяне с белодробни проблеми и кашлица.

Мента - Ментата успокоява симптомите на настинка, облекчава главоболие, подобрява паметта и концентрацията, ободрява без кофеин, успокоява разстроен стомах и подобрява храносмилането. Има високо съдържание на антиоксиданти. Намалява нивото на стрес. Намалява спазмите и кървене по време на менструация. 

Лайка - Лайката е естествен лек при настинка и грип. Инхалациите с лайка отпушват синусите и облекчават главоболието. Чаят е популярен с успокояващато си действие върху нервнта система, антистрес и депресивни състояния. Естествен антиоксидант. Нейните заздравяващи и противовъзпалителни дейсвия се използват при лечение на кожни проблеми. Помага при контрола на нивата на кръвната захар. Помага при предменструални и менструални спазми.

Бъзак - Бъзакът е познат като мощен имуностимулан. Високо съдържание на естествени антиоксиданти антоцианини и кверцетин. Има силно антимикробно действие. 

С нашата чашка с капаче за запарване на чая и лъжичка, можете лесно да се насладите на тези ценни съставки и да подкрепите здравето си през студените месеци. Погрижете се за себе си и се насладете на топлата ароматна наслада, която ще ви помогне да преборите студовете и да се чувствате по-добре всеки ден.