Бъклица 700мл.

  • Кат. номер: 035241002
Цена: 44,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бъклицата е ръчно изработена от липа с вграден контейнер от пластмаса с вместимос 700мл. за многократна употреба. Предлагаме няколко различни  варианта.

1/ Роза-дърворезба. От едната страна е резбована с роза и надпис България, от другата страна е резбован грозд. В капачката е вградена пластмасова капачка за плътно затваряне на контейнера. Допълнена е удобна кожена дръжка. Обработена е с байц на водна основа с цвят орех.

2/ Цвете-дърворезба. От едната страна е резбована с цвете и надпис Наздраве, от другата страна е резбован грозд. В капачката е вградена пластмасова капачка за плътно затваряне на контейнера. Допълнена е удобна кожена дръжка. Обработена е с байц на водна основа с цвят орех.

3/ Шевица-пирограф-1. Пирографирана с традициона българска шевица от двете страни.

4/ Шевица-пирограф-2. Пирографирана с традициона българска шевица от двете страни.

5/ Роза-рисунка. От едната страна има ръчно рисувана роза и пирография, от другата страна има ръчно рисувана двойка момиче и момче и пирография.

6/ Картинка - къщи-1. От едната страна има картинка с фолио на стари български къщи и надпис България, от другата страна има картинка с фолио двойка момиче и момче в български носии и надпис България.

7/ Картинка - къщи-2.От едната страна има картинка с фолио на стари български къщи и надпис България, от другата страна има картинка с фолио двойка момиче и момче в български носии и надпис България.

8/ Шевица-пирограф-3. Пирографирана с традициона българска шевица от двете страни.

9/ Кумска ракия с 2 чаши. Резбована от едната страна с две чаши и надпис Кумска ракия. От другана страна дърворезба на грозде.

10/ Наздраве куме. Дърворезба с надпис Наздраве куме от едната страна. От другата страна дърворезба на грозде.

11/Кумска ракия. Дърворезба с надпис Кумска ракия от едната страна. От другата страна Дърворезба на грозде.

Размер:Н-24см., Ф-15.5см., L-9см.