Бъклица 1л.

  • Кат. номер: 035241001
Цена: 60,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Бъклицата е ръчно изработена от липа с вграден контейнер от пластмаса с вместимос 1л. за многократна употреба. Предлагаме няколко различни  варианта.

1/ Роза-дърворезба. От едната страна е резбована с роза и надпис България, от другата страна е резбован грозд. В капачката е вградена пластмасова капачка за плътно затваряне на контейнера. Допълнена е удобна кожена дръжка. Обработена е с байц на водна основа с цвят орех.

2/ Цвете-дърворезба. От едната страна е резбована с цвете и надпис Наздраве, от другата страна е резбован грозд. В капачката е вградена пластмасова капачка за плътно затваряне на контейнера. Допълнена е удобна кожена дръжка. Обработена е с байц на водна основа с цвят орех.

3/ Къщи -дърворезба. От едната страна е резбована с къщи  и надпис България, от другата страна е резбован грозд. В капачката е вградена пластмасова капачка за плътно затваряне на контейнера. Допълнена е удобна кожена дръжка. Обработена е с байц на водна основа с цвят орех.

4/ Шевица-пирограф-1. Пирографирана с традициона българска шевица от двете страни.

5/ Роза-рисунка. От едната страна има ръчно рисувана роза и пирография, от другата страна има ръчно рисувана двойка момиче и момче и пирография.

6/ Картинка - къщи-1. От едната страна има картинка с фолио на стари български къщи и надпис България, от другата страна има картинка с фолио двойка момиче и момче в български носии и надпис България.

7/ Картинка - къщи-2.

От едната страна има картинка с фолио на стари български къщи и надпис България, от другата страна има картинка с фолио двойка момиче и момче в български носии и надпис България.

8/ Гайдар-дърворезба. От едната страна има резба на Гайдар и надпис Тъпан бие, гайда ручи. Българско хоро се вие. От другата страна има резба на грозд. 

Размер:Н-28.5см., Ф-20см., L-9см.